Als adviseur wil je je klant goed kunnen uitleggen welke financieringsmogelijkheden hij heeft voor het verduurzamen van zijn woning. Met deze factsheet heb je alle informatie over verduurzamen met Nationale Hypotheek Garantie overzichtelijk bij elkaar. En kun je jouw klant de oplossing bieden die het beste bij hem past. Neem verduurzamen mee in je adviesgesprek. Samen kleuren we elke hypotheek groen!

Regel nu, beslis later
Wil jouw klant verduurzamen, maar weet hij nog niet hoe? Kies dan voor het Energiebespaarbudget. Jouw klant kan dan na het regelen van de hypotheek op zijn gemak beslissen welke energiebesparende maatregelen goed passen bij zijn woning. Een groen begin is het halve werk!

Speciaal voor de hypotheekadviseur:
Alles wat je moet weten over verduurzamen

Factsheet verduurzamen met NHG 2020

Meer informatie

NHG zet zich samen met de markt in om verantwoorde woonfinanciering voor consumenten mogelijk te maken. Dit doen we bijvoorbeeld door te stimuleren energiebesparende maatregelen mee te financieren in de hypotheek. We zijn deelnemer van het klimaatakkoord en partner van 'Iedereen doet wat', een initiatief van de overheid om samen Nederland steeds duurzamer te maken. Kijk voor meer informatie over NHG op www.nhg.nl.

Neem contact op

Neem voor meer informatie contact met ons op of laat een bericht achter via dit formulier.
Vul je naam in
Vul een correct e-mailadres in
Vul een opmerking in
Bedankt, je bericht is verzonden.
Er ging iets mis met het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

Deel deze publicatie

Stuur deze pagina eenvoudig door of plaats als bericht op social media.